Gratis verzending vanaf €50,- in NL Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

honden-sterrenbeeld-boogschutter

Vrolijk

Optimistisch

Speels

Sterrenbeeld Boogschutter bij honden

Een Boogschutter-hond is een echte enthousiasteling die altijd vrolijk en optimistisch is. Het is een echte avonturier die erg speels is en behoefte heeft aan uitdaging. Ze hebben veel vertrouwen in mensen en ze gaan graag naar buiten. Eenmaal buiten vinden ze het belangrijk om veel nieuwe ervaringen en indrukken op te doen. Maak dus voldoende kilometers met ze!

Wanneer ze hun baasjes zien dan zullen ze dol enthousiast worden, maar door hun enthousiasme kunnen ze erg onstuimig worden. Een Boogschutter-hond zal niet altijd meteen luisteren, omdat ze graag zelf de dienst uit willen maken. Dit is te voorkomen door goede training en door consequent te blijven voor de hond. Wanneer dit niet gebeurt, dan zal de hond zelf een invulling geven aan hoe zij zich moeten gedragen. Over het algemeen zijn het intelligente, uitbundige honden die makkelijk te begrijpen zijn. Een Boogschutter-hond wordt beschouwd als een echte jachthond die ook geschikt is als speur of reddingshond. Het is dan ook een hond waar je altijd op kunt vertrouwen. Ben jij een Ram, Leeuw, Weegschaal of Waterman? Dan past een Boogschutter-hond perfect bij jou.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Boogschutter: Aventurijn, Chalcedoon, Citrien, Lapis Lazuli, Opaal Andes, Turkoois, Topaas, Rozenkwarts, Labradoriet en Amethist.

Bekijk hier de edelstenen voor de Boogschutter

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10