Gratis verzending vanaf €50,- in NL Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

KREEFT

22 juni – 22 juli

Familiehond

Aanhankelijk

Stress bestendig

Beschermend

Sterrenbeeld Kreeft bij honden

Dit is een echte familiehond die zich sterk hecht aan het gezin en aan jou als baas. Hij houdt van alle aandacht en heeft graag mensen om zich heen, maar het is wel een hond die liever thuis blijft dan ergens op bezoek gaat. Dit komt doordat de hond niet graag gescheiden is van zijn gezin.

Ze zijn zorgzaam, voorzichtig en lief in de omgang met kinderen. Hierdoor kan jouw hond erg territoriaal of beschermend zijn terwijl jouw hond over het algemeen zachtaardig van aard is. Het zijn vrolijke, vriendelijke honden met een zeer goed geheugen. Vaak zijn ze wat terughoudend naar andere, maar je kunt hun vertrouwen na een tijdje winnen. Deze gevoelige en aanhankelijke honden vinden het vreselijk om alleen gelaten te worden. Wanneer je de hond vaak alleen laat, dan bestaat de kans dat ze vernielzuchtig worden. Ze houden niet van harde geluiden, knallen, geschreeuw of ander lawaai. Het beste voelen ze zich in een rustige en stabiele omgeving. Krijgen ze wel te maken met stress of veranderingen in hun leven dan trekken ze zich vaak stilletjes terug. Een kreeft gaat goed samen met een Schorpioen, Vissen, een Stier of een Maagd.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Kreeft: Aventurijn, Carneool, Chalcedoon, Maansteen, Opaal Andes, Rhodochrosiet, Rozenkwarts en Tijgeroog.

Bekijk hier de edelstenen voor de Kreeft

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10