Gratis verzending vanaf €50,- Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

HAPPY DOGS

Bekijk onze happy dogs met hun edelsteen van Nala Exclusive

Happy dog video's

By Nala Exclusive

Noah is erg dominant en weet vaak niet hoe hij moet aangeven of een hond te veel in zijn ruimte komt of te opdringerig is. Sinds Noah de edelsteen om heeft heb ik het idee dat hij een stuk vrolijker is. Ook geeft hij nu veel beter zijn grenzen aan bij andere honden, door te grommen in plaats van meteen uit te halen.
Noah
Agaat
Yente is erg onzeker en gromt snel naar vreemde. Sinds ze de edelsteen om heeft gromt ze een stuk minder en durft ze zelfs wat meer op onderzoek uit te gaan! Ze is zelfverzekerder en durft beter voor zichzelf op te komen als ze een hond wat spannend vindt. De kwaliteit van het hangertje is erg goed want na een tijdje gedragen te hebben is er nog steeds niks verbogen.
Yente
Lapis Lazuli
Millie is echt mijn alles! Ze komt uit Aruba en is echt mijn grootste vriendin. Super loyaal en ook een gevoelig hondje. Het idee dat ze een edelsteen bij zich kan dragen ter ondersteuning van hoe ze zich voelt, vind ik een mega fijn idee! Nala Exclusive heeft echt een prachtig ontwerp gemaakt die hondjes proof is!! Niet alleen heel mooi voor aan de halsband van je hondje, maar ook heel fijn ondersteunend.
Millie
Aventurijn

Happy dogs

By Nala Exclusive

Winkelwagen
nl_NL

DOE DE EDELSTENEN TEST

Ontdek welke edelsteen het beste bij jouw trouwe viervoeter past!