STIER

21 april – 20 mei

sterrenbeeld-hond-stier

Eetlust

Lief

Actief

Lui

Sterrenbeeld Stier bij honden

Bij een Stier-hond komen de eigenschappen rustig en geduldig direct naar voren. Het is een echte gezinshond die kalmte uitstraalt en zichzelf niet snel van de wijs zal laten brengen. Wel zijn ze vaak terughoudend naar vreemde, maar na een tijdje kunnen het de grootste vrienden worden.

De hond raakt snel gehecht aan speeltjes, vaste gewoontes en lekkere hapjes. Door zijn grote eetlust moet je er wel op letten dat de hond geen last krijgt van overgewicht. Een Stier is een echt kuddedier dus ze vinden het niet fijn als ze te lang alleen worden gelaten. Jouw hond is trouw en zal niet snel boos worden, maar wanneer dit wel gebeurt dan kunnen ze lang boos blijven. Dit klinkt koppig, maar je kunt het ook zien als een vastberaden hond. De sterrenbeelden Maagd, Steenbok, Kreeft en Vis zijn een goede combinatie doordat zij het gemoedelijke karakter van de Stier weten te waarderen.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Stier: Agaat, Aventurijn, Citrien, Malachiet, Pyriet, Rozenkwarts en Turkoois.

Bekijk hier de edelstenen voor de Stier

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10