Gratis verzending vanaf €50,- in NL Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

VIS

19 februari – 20 maart

vissen-sterrenbeeld-hond

Empatisch

Angstig

Dominant

Sterrenbeeld Vis bij honden

Een Vissen-hond is een vriendelijke, rustige, gevoelige hond met veel empathie. Instinctmatig voelt de hond aan wanneer zijn baasje heel blij is of wanneer zij wel een beetje extra liefde kunnen gebruiken. De hond zal er altijd voor zijn baasje zijn in goede en slechte tijden.

Naast de empathische kant is er ook een gevoelige kant die een Vissen-hond kwetsbaar maakt. Vaak hebben ze last van onverklaarbare angsten, doordat ze in hun jongere jaren ergens van zijn geschrokken en dit laten ze niet makkelijk los. Het zijn zachtaardige honden, die makkelijk beïnvloedbaar zijn en vooral gericht zijn op hun baas. Tijdens een training met de hond is het van belang om goed aan te voelen hoe je de hond benaderd. Zij houden namelijk niet van geschreeuw en voelen goed aan wanneer iemand boos is. Wanneer zij dit ervaren, dan kunnen ze tijdens een training dichtklappen en stoppen ze met het gene wat ze aan het doen zijn.

Het is een rustige, gehoorzame hond, die soms wel een keer voor zichzelf op mag komen. Wanneer ze rust nodig hebben, dan pakken ze graag een momentje voor zichzelf en kunnen ze soms wat dromerig overkomen. Ze hebben niet veel ruimte nodig, maar het is geen hond voor een druk gezin. De baasjes met de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen, Stier of Steenbok passen het beste bij deze Vissen-honden.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van Vissen: Amzoniet, Amethist, Aquamarijn, Aventurijn, Labradoriet, Maansteen, Opaal Andes en Turkoois.

Bekijk hier de edelstenen voor de Vis

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10