WATERMAN

21 januari – 18 februari

hond-sterrenbeeld-waterman

Groepsdier

Sociaal

Onvoorspelbaar

Sterrenbeeld Waterman bij honden

Een Waterman-hond is een nieuwsgierige, sociale en ondernemende hond. Het zijn echte groepsdieren die behoefte hebben om in de buurt van een roedel te zijn. Deze roedel kan bestaan uit bijvoorbeeld het complete gezin, maar het liefste gaan ze ravotten met andere honden.

Het zijn zeer sociale, vriendelijke en gezellige honden. Ze worden enthousiast wanneer ze nieuwe honden of mensen leren kennen en zijn zeer zachtaardig voor kinderen. Soms kunnen ze wel wat onvoorspelbaar en nerveus overkomen, maar het kan ook zijn dat ze gewoon geen zin hebben om te knuffelen of geaaid te worden.

Een Waterman-hond is zeer intelligent en kan daardoor bewust of onbewust zijn baasje manipuleren. Vaak willen ze opvallen en grappig gevonden worden door andere, waardoor je ze soms ook de gekste dingen aan kunt leren. Wel heb je veel geduld nodig bij het trainen van een Waterman-hond, want ze kunnen tijdens een training zeer eigenwijs zijn. Hoe meer druk ze tijdens een training ervaren, hoe harder ze de kont tegen de krib gooien. Deze viervoeter kan goed uit de voeten met de sterrenbeelden Weegschaal, Tweelingen, Ram en Boogschutter.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Waterman: Amazoniet, Amethist, Apatiet, Aquamarijn, Aventurijn, Labradoriet, Malachiet, Opaal Andes, Rhodochrosiet en Turkoois.

Bekijk hier de edelstenen voor de Waterman

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10