WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Vriendelijk

Betrouwbaar

Druk

Sterrenbeeld Weegschaal bij honden

Een Weegschaal-hond is een echt gezelschapsdier, die makkelijk in de omgang is en sterk gericht is op zijn eigenaar. Het zijn zeer betrouwbare, vriendelijke, rustige en slimme honden. De meeste honden vinden het niet leuk om alleen gelaten te worden, maar een weegschaal voelt zich hierbij echt doodongelukkig.

Ze doen het liefste alles samen met de baas en daardoor wijken ze niet snel van jouw zijde. Het zijn intelligente, gehoorzame honden waardoor ze nieuwe commando’s zo onder de knie krijgen. Een Weegschaal-hond voelt zich prettig bij een rustige, schone omgeving in combinatie met enige regelmaat. Ze laten niet snel merken dat ze ongeduldig worden wanneer ze hun eten niet op tijd krijgen, want daarvoor zijn deze honden te beleefd.

Daarnaast hebben ze een gevoelig karakter, waardoor ze van streek kunnen raken door spanningen in de omgeving. Vaak zijn het mooie, trotse honden die veel aandacht besteden aan het uiterlijk. Het zijn goede eters, dus zorg ervoor dat ze voldoende beweging krijgen. Een Weegschaal is een geschikte hond voor een Waterman, Tweeling, Leeuw en een Boogschutter.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Weegschaal: Rookkwarts, Malachiet, Aventurijn, Amazoniet, Apatiet en Aquamarijn.

Bekijk hier de edelstenen voor de Weegschaal

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10