Gratis verzending vanaf €50,- Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

EDELSTENEN

Bekijk het edelstenen assortiment van Nala Exclusive en maak de juiste keuze voor uw trouwe viervoeter.

Waarom edelsteen hangers voor honden?

Edelstenen kunnen eigenschappen van de hond versterken of verbeteren. Iedere hond is verschillend, maar de karaktereigenschappen hangen vaak nauw samen met het sterrenbeeld. Het is dan ook belangrijk om de juiste edelstenen te combineren met het sterrenbeeld van jouw hond. Daarnaast kunnen sommige edelstenen helende effecten bevatten.

Bij het selecteren van edelstenen voor je hond is het nuttig om te weten welke eigenschappen en gedragingen je wilt aanmoedigen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Energie en vitaliteit: Voor honden die wat extra energie en vitaliteit kunnen gebruiken, kun je edelstenen zoals rode jaspis en carneool gebruiken om hun levendigheid te ondersteunen.

  2. Emotioneel welzijn: Als jouw hond gevoelig is en behoefte heeft aan emotionele balans, kunnen edelstenen zoals rozenkwarts en maansteen helpen om rust en stabiliteit te bevorderen.

  3. Communicatie en nieuwsgierigheid: Als jouw hond beter wil worden in communiceren of nieuwsgieriger wil worden, kunnen edelstenen zoals agaat en citrien helpen bij het stimuleren van hun nieuwsgierigheid en verbale interactie.

  4. Zelfvertrouwen: Hondjes die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken, kunnen baat hebben bij edelstenen zoals gouden tijgeroog of bergkristal om hun zelfvertrouwen te vergroten.

  5. Focus en discipline: Voor honden die moeite hebben met concentratie of discipline, kunnen edelstenen zoals onyx of sodaliet helpen bij het behouden van focus en vastberadenheid.

  6. Creativiteit: Als jouw hond creatiever of inventiever moet zijn, dan kunnen edelstenen zoals lapis lazuli of aventurijn hun creatieve geest stimuleren.

Bij het kiezen van de juiste edelstenenvoor jouw hond is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je huisdier en je eigen intuïtie.Het is altijd verstandig om een professionele edelsteentherapeut of dierenarts te raadplegen om ervoor te zorgen dat de gekozen edelstenen veilig zijn voor je hond en voldoen aan zijn of haar welzijn.

Winkelwagen
nl_NL

DOE DE EDELSTENEN TEST

Ontdek welke edelsteen het beste bij jouw trouwe viervoeter past!