Gratis verzending vanaf €50,- Binnen 1-3 dagen verzonden Veilig betalen

Schorpioen

23 oktober – 21 november

Bezitterig

Jaloers

Veeleisend

Sterrenbeeld Schorpioen bij honden

Een Schorpioen-hond zit vol met energie, is nieuwsgierig en loyaal naar hun baas. Deze honden komen vaak stoer en dapper over, maar diep van binnen zijn ze kwetsbaar. Ze hebben behoefte aan goed leiderschap, een consequente opvoeding en goede training van jongs af aan.

Een puppycursus is belangrijk om al snel een sterke band op te kunnen bouwen met hun baas. Wanneer een Schorpioen-hond op jonge leeftijd goed wordt behandeld, dan vertaald dat zich in blind vertrouwen naar de baas toe. Wordt een Schorpioen-hond slecht behandeld, dan is het terugwinnen van het vertrouwen een lastig en tijdrovend proces. Het zijn geen honden die behoefte hebben aan een groot gezin, maar zij kiezen eerder voor een diepe connectie met één persoon. Soms komen ze wat wantrouwig over, maar wanneer ze u eenmaal goed kennen dan zit het goed.

Tegenover andere honden zijn ze vaak intimiderend en een confrontatie zullen ze niet snel uit de weg gaan. Het zijn energieke honden, die beweging nodig hebben om zich uit te kunnen leven. Ze hebben een bezitterig karakter, waardoor ze erg waaks en beschermend kunnen zijn. Met een Schorpioen-hond is het dus geen probleem om in de avond alleen over straat te lopen. Voorkom wel dat de hond verkeerde manieren of trekjes aanleert, want die gaan er niet snel meer uit. Deze hond past goed bij een baasje met de sterrenbeelden Kreeft, Vissen, Maagd of Steenbok.

De volgende edelstenen passen goed bij de eigenschappen van een Schorpioen : Agaat, Granaat, Malachiet, Opaal Andes, Hematiet, Labradoriet, Rhodochrosiet en Tijgeroog.

Bekijk hier de edelstenen voor de Schorpioen

Ram

21 mrt – 20 april

21 april – 20 mei

21 mei – 21 juni

22 juni – 22 juli

23 juli – 22 aug

23 aug – 22 sep

23 sep – 22 okt

23 okt – 21 nov

23 nov – 21 dec

22 dec – 20 jan

21 jan – 18 feb

Vis

19 feb – 20 mrt

Winkelwagen

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling met de kortingscode

NALA10